10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRâmnicu Vâlcea: Începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea European

Râmnicu Vâlcea: Începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea European

Marţi, 4 februarie, la depozitul Primăriei Râmnicu Vâlcea din str. Ferdinand nr. 3, începe distribuirea pachetelor cu produse de igienă.

Distribuirea are loc în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate finanţat de Uniunea Europeană. Cei aproximativ 350 de beneficiari de la nivelul municipiului – familiile cărora le-a fost stabilit dreptul la venitul minim garantat şi cele care primesc alocaţii pentru susţinerea familiei – vor primi pachetele.

Produse de igienă de la UE
Produse de igienă de la UE

Aceste pachete conţin: periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulţi şi detergent de rufe. Programul de distribuire a acestor pachete va fi zilnic, între orele 9.00 – 15.00, iar pentru ridicarea lor, titularii celor două categorii de drepturi trebuie să prezinte cartea de identitate.

În funcţie de licitaţia de la nivel naţional, etapa a doua a POAD – în cadrul căreia vor fi distribuite pachete cu 25 de kilograme de alimente de bază (mălai, ulei, zahăr, orez, paste făinoase şi diverse conserve) – va demara în lunile următoare, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS