13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendii în lanţ, în Vâlcea

Incendii în lanţ, în Vâlcea

Mai multe incendii au izbucnit în această după-amiază în judeţul Vâlcea, la mai multe gospodării în comuna Vaideeni şi comuna Bărbăteşti.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin pentru stingerea unui incendiu într-o locuinţă din comuna Vaideeni. Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă în interiorul locuinței. Pentru stingerea acestuia la fața locului s-au deplasat pompieri cu un echipaj de stingere cu o autospecială, în sprijinul acestora acţionând şi membrii SVSU din localitate.

Un alt incendiu pentru care au fost solicitați pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea a fost anunțat în comuna Bărbăteşti, tot la o casă de locuit. La fața locului au fost trimişi pompieri cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă.

Proprietara uneia din gospodării prezintă arsuri de gradul unu la mână şi i se acordă primul ajutor de către SMURD. Victima, de 53 ani, are arsuri de gradul I şi II la membrele superioare şi partea superioară a spatelui. Este conştientă şi refuză transportul la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS