Acasă Local Moş Nicolae îi aşteaptă pe copii în centrul Râmnicului

Moş Nicolae îi aşteaptă pe copii în centrul Râmnicului

-

”Decembrie Magic” continuă în centrul Râmnicului joi, începând cu ora 16.00, când Moş Niclae va fi prezent într-un spectacol pentru cei mici, dar şi cei mai mari. Spectacolul se va desfăşura în Scuarul Mircea cel Bătrân.

Formaţia ”Distinto” va încheia spectacolul
Formaţia ”Distinto” va încheia spectacolul

Deschiderea o vor face elevii Liceului de Arte ”Victor Giuleanu” (clasele de canto ale profesorilor Doina Ghiţan şi Robert Pâlşu). La ora 17.45, urmează un recital de muzică uşoară al Alexandrei Popescu. La ora 18.00, magia va cuprinde centrul oraşului odată cu venirea lui Moş Nicolae şi sacul lui plin de daruri pentru copiii cuminţi şi de nuieluşe pentru cei neastâmpăraţi; blândul moş va fi adus în Râmnic, într-o reprezentaţie interactivă pe tema poveştilor de iarnă, de către actorii Teatrului Municipal ”Ariel” şi de cei ai Teatrului Vostru din Sibiu! Momentul final al serii va fi reprezentat de recitalul de la ora 19.00 al formaţiei ”Distinto”, ce revine la Râmnicu Vâlcea pentru încă o incursiune în spaţiul muzical al pop-operei, dar şi cu unele dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dacian Ciolos: Ne propunem sa organizam un congres al diasporei

Preşedintele Partidului Unitate, Libertate şi Solidaritate (PLUS), Dacian Cioloş, a anunţat sâmbătă, la Convenţia Naţională a formaţiunii, intenţia de a organiza un...