Acasă Local Razie a poliţiştilor în zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea

Razie a poliţiştilor în zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea

-

Polițiștii de la prevenire, ordine publică, rutieră și investigații criminale au efectuat o razie, în zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Scopul acţiunii a fost prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională și penală, identificarea de bunuri a căror deținere este interzisă de lege, provenite sau utilizate la comiterea de fapte penale, identificarea persoanelor urmărite local, național și internațional și a persoanelor fără documente de identitate sau forme legale privind domiciliul sau reședința.

Zonele vizate au fost zona Priza Olt, Colonia Nuci, strada Stolniceni. Cu această ocazie au fost legitimate 87 de persoane și controlate 19 autoturisme.

Au fost identificate 2 persoane urmărite internațional respectiv un bărbat de 28 de ani, din județul Ialomița. Acesta era căutat de autoritățile judiciare din Italia în vederea participării la o procedură judiciară. O tânără de 17 ani a fost depistată ca fiind minor dispărut, alertă introdusă de către autoritățile franceze. Aceasta a plecat din Franța fără acordul părinților, aceștia anunțând autoritățile. Momentan tânăra locuiește împreună cu rudele acesteia, iar pe perioada plecării aceasta nu a fost victima nici unei infracțiuni.
Toate persoanele legitimate au făcut obiectul verificărilor și introducerii în bazele de date ale poliției.

ȘTIRI VIDEO GdS