8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaO femeie este cercetată pentru omorîrea pruncului nou-născut

O femeie este cercetată pentru omorîrea pruncului nou-născut

O femeie din Vâlcea este acuzată că şi-a omorât pruncul nou-născut. Fapta s-a petrecut la sfârşitul săptămânii în oraşul Brezoi, potrivit IPJ Vâlcea.

Polițiștii din Brezoi, Vâlcea, au fost sesizaţi vineri telefonic de către un doctor cu privire la faptul că, la o unitate spitalicească s-a prezentat o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de „retracţie de placentă”, fiind trimisă în regim de urgenţă la o unitate spitalicească din jud. Vâlcea unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, constatându-se starea de lăuzie.

În lipsa nou-născutului au fost efectuate verificări pe raza oraşului Brezoi. S-a stabilit că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament, care aparţine concubinului său, plecat la muncă în străinătate. S-a pătruns în apartament, iar în baie, sub mai multe obiecte de vestimentație a fost descoperit un recipient din plastic, tip găleată, iar în interiorul recipientului a fost descoperit cadavrul unui nou născut de sex masculin.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cerectare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămarea nou-născutului săvârşite de către mamă. Urmează ca Parchetul de la lângă Judecătoria Brezoi să dea o soluţie în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS