17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea/ Minor prins cu substanțe interzise

Vâlcea/ Minor prins cu substanțe interzise

Un minor a fost depistat, ieri, cu substanțe interzise de către jandarmii vâlceni în cartierul Ostroveni. În urma percheziţiei corporale au fost descoperite asupra sa 4 pliculețe autosigilante ce conțineau muguri vegetali de culoare brun-verzui.

Potrivit IJJ Vâlcea, miercuri, în jurul orei 15.00 , un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat să se deplaseze în cartierul Ostroveni, deoarece un tânăr a fost observat având un comportament suspect.

Având în vedere cele sesizate, jandarmii s-au deplasat la fața locului indicat, unde au interceptat persoana , trecând ulterior la efectuarea unei percheziții corporale, unde au fost descoperite asupra sa 4 pliculețe autosigilante ce conțineau muguri vegetali de culoare brun-verzui.

Tânărul în vârstă de 17 ani, a fost condus la sediul unității pentru întocmirea actelor de sesizare, urmând ca acestea, împreună cu substanțele interzise, sa fie predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS