Acasă Actualitate Şofer prins băut şi fără permis la volan

Şofer prins băut şi fără permis la volan

-

Un şofer de 27 de ani a fost prins băut şi fără permis de polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Măldărești care l-au oprit pentru control pe raza comunei Popeșt.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea a două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe și conduerea unui vehicul fără permis de coducere.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.