10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat reţinut pentru nerespectarea ordinului de protecţie

Bărbat reţinut pentru nerespectarea ordinului de protecţie

Un bărbat din comuna Copăceni a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru nerespectarea obligațiilor impuse prin ordinul de protecție.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat din comuna Copăceni, pentru nerespectarea obligațiilor impuse prin ordinul de protecție.

Polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de o femeie, din comuna Copăceni, cu privire la faptul că, concubinul ei, un bărbat de 43 de ani, a încălcat ordinul de protecție, intrând în locuința sa.

Ajunși la fața locului și din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 43 de ani, nu a respectat ordinul de protecție emis în primă fază de polițiști sub formă provizorie pe o perioadă de 5 zile și prelungit de Judecătoria Horezu, pe o perioadă de 6 luni.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea, începând cu orele 22:30.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea a ordinului de protecție și violare de domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS