Un nou spaţiu dedicat copiilor din cartierul Ostroveni
Un nou spaţiu dedicat copiilor din cartierul Ostroveni

Un nou spaţiu dedicat copiilor din cartierul Ostroveni a fost inaugurat, astăzi, în imediata vecinătate a Şcolii gimnaziale ”Anton Pann”.

Noul spaţiu de relaxare se află la intersecţia străzilor Lucian Blaga şi Ostroveni, din cel mai mare cartier al oraşului. Spaţiul vine cu o ofertă articulată pe toate gusturile. Pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp au fost amplasate un loc de joacă pentru copii, o zonă de fitness cu echipamente dedicate şi există şi un spaţiu de relaxare constituit din băncuţe, zone verzi şi copaci.

Lucrările executate aici au constat în montarea de echipamente de joacă şi fitness, montare de gazon şi pomi decorativi, reparaţii la împrejmuire şi montare de panouri de fier forjat, pavarea aleilor şi aşternere de covor PVC pentru locurile de joacă. Alte lucrări realizate de municipalitate au vizat curtea Şcolii ”Anton Pann”, unde s-a aşternut gazon, s-a montat covor poliuretanic pe alei şi s-au amplasat băncuţe.

Inaugurarea a fost făcută în prezenţa a sute de copii din Ostroveni. La eveniment au mai participat inspectorul general şcolar Andra Bică, directorul Şcolii ”Anton Pann”, Adrian Burlan, precum şi viceprimarul Eusebiu Veţeleanu. Primarul Mircia Gutău a declarat că prin investiţiile făcute aici a vrut să ofere condiţii europene pentru copiii de anvergură europeană care se pregătesc în această unitate şcolară. Edilul a felicitat cadrele didactice pentru rezultatele deosebite obţinute în mod constant.