13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaA condus fiind aproape de comă alcoolică şi a intrat într-un gard

A condus fiind aproape de comă alcoolică şi a intrat într-un gard

Un tânăr de 29 de ani din judeţul Vâlcea a condus fiind aproape de comă alcoolică. Apoi a intrat cu maşina într-un gard din localitatea Şuşani.

Polițiștii vâlceni au fost sesizați cu la accident şi s-au deplasat la fața locului. Acolo au descoperit un autoturism care a acroșat un gard și a pătruns în curtea unei locuințe. De asemenea a fost identificat și conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 29 de ani, din comuna Șușani. Acesta a declarat că a încercat să întoarcă autoturismul care era parcat în fața imobilului apelantului.

Alcoolemie de 1,92 mg/

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere. De asemenea, după testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,92 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unei vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe, conducerea unei vehicul fără permis de conducere și distrugere din culpă.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a nici unei persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS