10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Bătrân dispărut din localitatea Lădeşti

Vâlcea: Bătrân dispărut din localitatea Lădeşti

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări în cazul dispariției unui bărbat de 77 de ani, din localitatea Lădești, din data de 21 mai, acesta nefiind identificat până în prezent.

În data de 21 mai, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lădești au fost sesizați cu privire la faptul că, Popa Gheorghe, de 77 de ani, a plecat voluntar spre zona împădurită din apropierea locuinței sale și nu a mai revenit, fiind văzut ultima dată, a doua zi, în jurul orei 08.00, în stația de autobuz din localitate.

Bărbatul are o înălțime de 160 cm, greutate 70 de kilograme, păr grizonat, ochi negri. La data plecării era îmbrăcat cu o haină de culoare închisă, pantaloni de stofă culoare deschisă, pălărie neagră, iar în picioare avea bocanci sau cizme de culoare neagră. În permanență poartă la spate o raniță de armată culoare verzuie.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea ma apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de telefon 112.
Nu uitați că orice informație poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS