17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Cercetaţi după ce au condus autoturisme neînmatriculate

Vâlcea: Cercetaţi după ce au condus autoturisme neînmatriculate

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Rast, împreună cu lucratori din cadrul IJJ Dolj, au oprit, ieri, pentru control, în Bistreț, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate.
În urma verificarilor efectuate s-a constatat ca autorizatia de circulaţie provizorie era expirată, astfel că, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
De asemenea, în urma controlului autoturismului, în portbagaj a fost găsit un prostovol cu diametrul de 3 metri, ce aparținea unui bărbat de 50 de ani, din Bistreț, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal şi pentru săvârşirea infracţiunii de „producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor,precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.
·
Poliţişti din cadrul Sectiei 4 Rurală Coșoveni au depistat, ieri, în comuna Leu, pe DN 6, un bărbat de 62 de ani, din Cârcea, care conducea un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Totodată, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către o femeie de 61 ani, care ar fi cunoscut faptul acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţatrea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS