Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice Vâlcea, în baza datelor și informațiilor obținute, au depistat în flagrant delict un bărbat de 49 de ani, din Frâncești, care deținea, transporta și oferea spre comercializare, din autoturismul personal, pește de diferite specii, fără a deține documente legale de proveniență.
În urma efectuării controlului autoturismului, a fost descoperită suma de 105 lei provenită din comercializarea anterioară a peștelui, precum și cantitatea de 45 kg pește, diferite specii, oferită spre comercializare.
S-a dispus confiscarea întregii cantitaţi de pește, a sumei de 105 lei precum şi ridicarea în vederea confiscarii a autoturismului, bunuri ce ar fi fost folosite sau au rezultat din comiterea faptei. Pe numele vâlceanului s-a întocmit un dosar penal.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.