Weekend-ul trecut polițiștii din cadrul Serviciul Ordine Publică Vâlcea au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul pisciol.
Având în vedere perioada generală de prohibiție pentru pescuitul în scop recreativ, comercial și familial al oricăror specii de pești, dar și pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul pisciol, polițiștii au acționat pe malurile râului Olt și canalurile inundabile ale acestuia de pe raza orașului Călimănești, comuna Dăești, municipiul Râmnicu Vâlcea, municipiul Drăgășani și orașului Băbeni.
Cu această ocazie au fost aplicate 14 contravenții pentru nerespectarea Legii privind pescuitul și acvacultura, au fost confiscate 9 unelte de pescuit și peste 40 kg de pește diferite specii.
Aceste activități vor continua și în perioada următoare.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.