16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea(GALERIE FOTO) Incendiu violent la un depozit de materiale din Râmnicu Vâlcea

(GALERIE FOTO) Incendiu violent la un depozit de materiale din Râmnicu Vâlcea

Un incendiu violent a izbucnit astăzi la un depozit de materiale de construcţii de pe strada Someş, din Râmnicu Vâlcea. La locul intervenţiei s-au deplasat opt maşini de intervenţie ale ISU Vâlcea. O femeie, de 36 de ani, care a suferit arsuri de gradul II pe 30 % din suprafaţa corpului, torace faţa anterioară, membre superioare, regiunea cervicală.Aceasta a fost transportată cu un elicopter SMURD la UPU Craiova.
Majoritate materialelor au fost în curtea societății. Incendiul s-a manifestat pe cira 3500 mp, din care 2 treimi a fost în aer liber.

Cauză probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminari, este producerea scânteilor electrostatice la sistemul de depozitare al lichidului combustibil, care au aprins diluantul de pe platforma de depozitare în aer liber.
Propagarea incendiului a fost favorizată de existenţa în cantităţi foarte mari a substanţelor combustibile şi inflamabile.
S-a reușit salvarea: unui compartiment al depozitului în suprafaţă de circa 64 mp și a produselor din acesta, spaţiul administrativ (birou) şi locuinţele învecinate.
Incendiul a fost lichidat după maibine de 8 ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS