11.6 C
Craiova
duminică, 15 decembrie, 2019
Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Comercianţii verificaţi de poliţişti şi inspectori DSVSA

Vâlcea: Comercianţii verificaţi de poliţişti şi inspectori DSVSA

-

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Servciului Rutier, Biroului Poliție Transporturi Vâlcea, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au efectuat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea și comunei Milcoiu, controale inopinante ce au vizat activitatea de comerț.

În urma activității desfășurate polițiștii au controlat 18 operatori economici fiind descoperite nereguli şi au aplicat 15 sancțiuni contravenționale cu valoare de peste 12.000 de lei. Au fost confiscate peste 600 kg de legume, marfă pentru care nu s-a putut prezenta documente de proveniență.
De asemenea au fost efectuate și controale în trafic, fiind verificate 105 autovehicule de transport marfă ocazie cu care a fost constatată nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice în 21 de cazuri, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare precum și un set de plăcuțe de înmatriculare. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 5000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Premierul Abe a inaugurat Stadionul Naţional 2020

Premierul japonez Shinzo Abe a salutat duminică finalizarea Stadionului Național construit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Recepţia vine la trei...