Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Braconier identificat de poliţişti

Vâlcea: Braconier identificat de poliţişti

-

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Vâlcea împreună cu jandarmi au identificat pe raza municipiului, un bărbat de 39 de ani, din comuna Mihăești,bănuit de braconaj piscicol.
Ieri, în baza informațiilor deținute, polițiștii au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Mihăești.
În urma controlului efectuat autoturismului au fost descoperiți mai mulți saci ce conțineau o plasă trifilament cu o lungime totală de 300 de m, un convertor de current,o baterie auto și cabluri cu clești, precum și 7 kg de pește viu.
Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
S-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, deținerea de aparate și dispozitive de distugere a resurselor acvatice vii prin curentare și pescuirea prin orice mijloace a reproducătorilor, în peioada de prohibiție.

ȘTIRI VIDEO GdS

Trump a autorizat sancțiuni contra Turciei

Statele Unite au impus luni sancţiuni ţintite împotriva a trei miniştri turci, printr-un decret prezidenţial semnat de Donald Trump. Decretul vizează să...