10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Persoane bănuite de trafic de drogurei de mare risc, prinse în flagrant

Vâlcea: Persoane bănuite de trafic de drogurei de mare risc, prinse în flagrant

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict 5 tineri din Râmnicu Vâlcea și Vlădești, cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc. Au fost efectuate 7 percheziții domiciliare, 3 persoane fiind arestate preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii au depistat, pe 6 februarie, în flagrant delict, în municipiu, un tânăr din Râmnicu Vâlcea, asupra lui fiind găsit un colet cu 100 de pastile de ecstasy.
Ulterior, în urma investigațiilor efectuate, a fost depistat un alt tânăr implicat în activitatea infracțională, fiind efectuate două percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea, la locuințele celor doi. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Pe 27 martie, polițiștii au acționat din nou pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, fiind depistat în flagrant delict un tânăr, din municipiu, care avea asupra sa un pachet cu 41 de pastile de ecstasy.

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea, Vlădești și Mihăești, la locuințele a 3 tineri implicați în activitatea infracțională și cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, laptopuri, telefoane mobile, dar și alte bunuri folosite în activitatea infracțională.

Doi dintre tinerii cercetăți în această cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, unul dintre aceștia fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, iar pentru cel de-al doilea fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R. și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS