Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au arestat o tânără de 18 ani, condamnată pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, în baza unei sentințe emise de Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii au arestat, ieri, o tânără din Șirineasa, beneficiară a unui centru de plasament și condamnată la o măsură privativă de libertate, pentru 1 an de zile, într-un centru de reeducare.
În fapt, în perioada 2016-februarie 2018, tânără ar fi determinat patru minore să întrețină relații sexuale cu diverse persoane, contra unor sume de bani, pe care și le-ar fi însușit. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore în luna februarie 2018, ulterior luându-se măsura controlului judiciar, încălcată de mai multe ori de tânără.
Fata a fost condusă la centrul de reeducare din județul Timiș.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.