UPDATE: Potrivit IPJ Vâlcea în accident au fost rănite două femei din Drăgășani. Pasagera rănită, în vârstă de 68 de ani, a fost stabilizată la fața locului de către doi medici,  se aflau în trecere în momentul accidentului.  Din păcate, la scurt timp aceasta a decedat. Autoturismul a fost condus de o femeie în vârstă de 63 de ani care a pierdut controlul auto într-o curbă la stânga la km 86 DN 64. Şoferiţa nu consumase alcool, dar va fi cercetată pentru ucidere din culpă. 

Un grav accident a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN 64, în localitatea vâlceană Ioneşti, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina s-a răsturnat în afara părții carosabile. Pasagera din dreapta este rănită grav, iar şoferiţa a suferit multiple traumatisme, potrivit IPJ Vâlcea. Traficul nu este blocat. La faţa locului intervine SMURD Drăgăşani şi 2 ambulante SAJ de la Râmnicu Vâlcea.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.