Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Tânăr surprins deţinând substanţe interzise asupra lui de către jandarmii vâlceni

Vâlcea: Tânăr surprins deţinând substanţe interzise asupra lui de către jandarmii vâlceni

-

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea a depistat, ieri, un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se pregătea să consume o ţigară confecţionată artizanal ce conţinea fragmente vegetale având un miros înţepător. Asupra tânărului a fost găsită şi o bilă din staniol în care se aflau fragmente vegetale de culoare galben-verzui. Actele de sesizare întocmite de jandarmi şi substanţele, au fost predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.