11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaPeste 500 de copii au vizitat IPJ Vâlcea

Peste 500 de copii au vizitat IPJ Vâlcea

Cu prilejul aniversării a 197 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române, a devenit deja o tradiţie ca poliţiştii să fie alături de copii, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea organizând în fiecare an Ziua porților deschise și diferite demonstrații în aer liber.

Astfel, în seria manifestărilor aniversare, un loc important îl ocupă activităţile organizate cu şi pentru cei mai mici dintre cetăţeni, iar cele din acest an sunt o continuare a celor din anii precedenţi şi au ca scop apropierea tinerilor de poliţie şi eliminarea barierelor de comunicare dintre cetăţeni şi această instituţie.

La data de 22 martie, la sediul I.P.J.Vâlcea, s-a desfăşurat Ziua Porţilor Deschise, ocazie cu care poliţiştii Serviciului Criminalistic, Serviciului Resurse Umane, Serviciului de Acțiuni Speciale, polițiștii rutieri şi cei din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au prezentat vizitatorilor autospecialele din dotare și tehnologia de care dispun.

Peste 500 de copii au vizitat I.P.J.Vâlcea cu acest prilej.

Duminică, 24 martie, a avut loc o prezentare în Râmnicu Vâlcea – parcarea Shopping City Mall, a unor echipaje din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, tehnică şi standuri.

Polițiștii Serviciului de Acțiunii Speciale au prezentat câteva exerciții specifice, de asemenea cei din cadrul Serviciului Criminalistic și Centrului Chinologic Sibiu au organizat exerciții de dresaj cu câinii de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS