8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea(UPDATE) VIDEO / Vâlcea: Incendiul de pădure din localitatea Malaia s-a extins. Ard 12 hectare de vegetație. S-a solicitat sprijin aerian

(UPDATE) VIDEO / Vâlcea: Incendiul de pădure din localitatea Malaia s-a extins. Ard 12 hectare de vegetație. S-a solicitat sprijin aerian

Incendiul de pădure din localitatea vâlceană Malaia s-a extins. Potrivit ISU Vâlcea, focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 12 ha.

La incendiu intervine ISU Vâlcea cu 34 de militari (4 ofițeri și 30 subofiteri/mm) și 20 de persoane (SVSU și ocolul silvic).

Accesul se face numai pedestru, fiind nevoie de aproximativ 100 de minute pentru a ajunge la locul incendiului, asa ca s-a solicitat sprijin aerian din partea IGSU, au mai anunțat reprezentanții ISU Vâlcea.

UPDATE / ORA 19.00:

Operatiunile de stingere se desfasoara pe doua sectoare de interventie astfel: un sector care actioneaza pe directia primariei, condus de un ofiter si opt subofiteri, iar cel de-al doilea sector actioneaza pe directia stadionului, condus de un ofiter si 17 oameni. A fost executata o recunoastere aeriana a zonei afectate de incendiu, cu ajutorul elicopterului la care a participat inspectorul sef si grupa operativa, a anunțat ISU Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS