Acasă Local Vâlcea UPDATE / (Galerie foto) Vâlcea: Incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Malaia,...

UPDATE / (Galerie foto) Vâlcea: Incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Malaia, într-o zonă împădurită de munte

-

UPDATE: Ora 11.15. ISU Vâlcea: Incendiul este localizat. Arde vegetaţia uscată de pe o suprafaţă de aproximativ 3 hectare. Pompierii şi voluntarii intervin pentru stingerea incendiului.

Pompierii militari din cadrul ISU Valcea au fost solicitaţi, în această dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată produs în localitatea Malaia.

Pentru stingerea acestuia a fost alocată o autospecială de stingere cu apă şi spumă si 4 subofiteri, a mai anunţat ISU Vâlcea. În sprijinul pompierilor au intervenit şi 20 de persoane din partea SVSU şi a Ocolului Silvic din localitate.

Incendiul se manifestă în zona împădurită de munte, la nivelul solului. Se acţionează cu mijloace de prima intervenţie, din cauza terenului accidentat, au mai anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.