Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Transport ilegal de animale, depistat de poliţişti

Vâlcea: Transport ilegal de animale, depistat de poliţişti

-

Polițiști ai Secției 4 Prundeni și Poliției municipiului Drăgășani au depistat în trafic un transport ilegal de suine, fiind dispusă confiscarea.

Polițiștii au oprit, ieri, pentru control, pe Drumul Județean 645, în comuna Scundu, o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 de ani, din localitate, care transporta 43 de suine, necrotaliate. Polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea documentele prevăzute de lege, pentru animale, fiind dispusă confiscarea.
La activitate au participat și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea, pentru luarea măsurilor legale în astfel de cazuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.