Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Cercetate pentru furt calificat

Vâlcea: Cercetate pentru furt calificat

-

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat în perioada 20-21 martie, în zona de municipiului, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și creșterea siguranței cetățenilor pe timpul deplasării pe mijloacele de transport în comun.

Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale privind ordinea publică, la regimul rutier, dar și pentru alte abateri, de aproximativ 6.000 de lei.
Pe parcursul acțiunii, polițiștii au depistat patru femei, bănuite că ar fi sustras cu o oră mai devreme, mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în zona de nord a orașului.
În urma controlului, bunurile căutate au fost găsite asupra celor patru, fiind recuperate și predate persoanei vătămate.
În continuare se fac cercetări pentru furt calificat. La activitate au participat și reprezentanți ai Poliției Locale Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră. Sănătatea este...

Bancul zilei

Un afacerist merge, într-o seară, într-un bar. Agaţă o tipă şi merge cu ea într-un motel. De dimineaţă, înainte să plece, îi...

Orașul Tismana va beneficia de o rețea de gaze naturale

Primăria orașului Tismana a semnat contractul pentru introducerea rețelei de gaze în localitate. Licitația publică pentru desemnarea distribuitorului de gaze naturale pe...