Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Tânăr bănuit de mai multe furturi, arestat preventiv

Vâlcea: Tânăr bănuit de mai multe furturi, arestat preventiv

-

Polițiști ai Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea-Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un tânăr din Râmnicu Vâlcea, cercetat pentru comiterea mai multor fapte de furt calificat. Bărbatul a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 19 martie, polițiștii au reținut un tânăr de 23 de ani, bănuit că ar fi sustras mai multe biciclete și cărucioare de copil, de pe raza municipiului.

În fapt, în perioada 29 noiembrie-17 decembrie 2018, persoana bănuită ar fi sustras din mai multe scări de bloc din zona de nord a municipiului biciclete și cărucioare de copil, pentru a le valorifica ulterior.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea și reținerea persoanei bănuite, iar la data de 20 martie, a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.