Acasă Local Vâlcea Prezentarea tehnicii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea

Prezentarea tehnicii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea

-

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea va prezenta mâine, între orele 14.00 – 20.00, în Centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, respectiv ,,La Ceas”, tehnica din dotare. Manifestarea este organizată cu prilejul aniversării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Acest eveniment va fi un prilej de informare a cetăţenilor cu privire la rolul jandarmeriei în societate şi de a prezenta tehnica din dotare.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.