14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Au jefuit o femeie pe stradă şi au fost reţinuţi

Vâlcea: Au jefuit o femeie pe stradă şi au fost reţinuţi

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Drăgășani și posturilor de poliție arondate au depistat doi bărbați, din Drăgășani, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, pe raza municipiului. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, iar ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.

La data de 18 martie, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 25 și 32 de ani, cercetați pentru săvârșirea unei fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 17 spre 18 martie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Drăgășani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării, în timp ce se deplasa către casă, pe raza municipiului. Din verificările efectuate, a reieșit că doi bărbați ar fi deposedat-o pe femeie prin violență, de bijuteriile de aur, telefonul mobil și 30 de lei, după care au fugit de la locul faptei.

Polițiștii au demarat imediat investigațiile, cele două persoane bănuite fiind depistate în doar câteva ore și reținute, iar la data de 19 martie a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS