Vâlcea: Au jefuit o femeie pe stradă şi au fost reţinuţi

Foto: arhiva voceatransilvaniei.ro


Polițiști din cadrul Poliției municipiului Drăgășani și posturilor de poliție arondate au depistat doi bărbați, din Drăgășani, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, pe raza municipiului. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, iar ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.

La data de 18 martie, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 25 și 32 de ani, cercetați pentru săvârșirea unei fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 17 spre 18 martie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Drăgășani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării, în timp ce se deplasa către casă, pe raza municipiului. Din verificările efectuate, a reieșit că doi bărbați ar fi deposedat-o pe femeie prin violență, de bijuteriile de aur, telefonul mobil și 30 de lei, după care au fugit de la locul faptei.


Polițiștii au demarat imediat investigațiile, cele două persoane bănuite fiind depistate în doar câteva ore și reținute, iar la data de 19 martie a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 aprilie 2019

Gorj: Tineri, reţinuţi după ce s-au bătut într-un bar

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu şi comuna Licurici, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinuţi aseară de poliţiştii gorjeni. Suspecţii, în noaptea ...
15 aprilie 2019

Dolj: Patru bărbaţi reţinuţi pentru mai multe infracţiuni

Poliţişti din cadrul Postului Valea Stanciului au fost sesizați, ieri, de un bărbat de 58 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinței sale. S-au deplasat la faţa locului atât

Sumarul ediției de marţi, 23 aprilie 2019

Top