Acasă Local Vâlcea Lucrări pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Pitești

Lucrări pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Pitești

-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 18.00, pe DN 7, au loc lucrări de frezare şi asfaltare pe raza județului Argeș, astfel: la kilometrul 134, în loc. Drăganu, pe tronsonul kilometric 137-138, pe raza loc. Cotmeana şi de asemenea la kilometrul 151, în loc. Morăreşti. Traficul se desfăşoară alternativ, dirijat de piloți de trafic.
Şi tot pe DN 7, în localitatea Bascov, se execută lucrări de înlocuire a bordurilor, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Pitești, fiind restricţionată prima bandă a acestei direcţii.

Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile rutiere, să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare şi să reducă viteza de deplasare, pentru a putea evita obstacolele de pe carosabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.