Vâlcea: Tânăr arestat pentru lovire şi pentru că a ucis intenţionat mai multe oiPolițiști ai Poliției orașului Bălcești, Postului de poliție Ghioroiu, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, un bărbat din comuna Ghioroiu, cercetat pentru lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și uciderea animalelor cu intenție. Bărbatul a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 13 martie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Fârtățești, cu privire la faptul că fratele și concubinul acesteia au fost agresați fizic, pe raza comunei Ghioroiu, de alți doi bărbați, de 21 și 27 de ani. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele două persoane bănuite ar fi agresat fizic doi bărbați, pe fondul unui conflict spontan, în apropierea unui local din comuna Ghioroiu. La aceeași dată, tânărul de 27 de ani ar fi incendiat o anexă gospodărească a uneia dintre persoanele vătămate, în care se aflau câteva zeci de ovine.


Polițiștii au demarat imediat investigațiile, iar la data de 15 martie a.c., persoanele bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 16 martie, bărbatul de 27 de ani, cercetat pentru lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și uciderea cu intenție a animalelor, a fost arestat pereventiv pentru 30 de zile.


Comenteaza acum

Alte stiri

11 aprilie 2019

Gorj: Arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol

Polițiștii din Rovinari au fost sesizați, pe 9 aprilie, de o femeie, de 20 de ani, din localitate, că două persoane de sex masculin, pe care nu le cunoaște, ar fi întreținut raporturi sexuale cu ea, fără consimțământul său. Din

Sumarul ediției de marţi, 23 aprilie 2019

Top