Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Prinşi transportând lemne fără documente legale de provenienţă

Vâlcea: Prinşi transportând lemne fără documente legale de provenienţă

-

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Voineasa, Poliției orașului Horezu și Secției 8 Lăpușata au acționat, ieri, pentru menținerea ordinii publice, reducerea riscului rutier și prevenirea ilegalităților în domeniul silvic.

În urma acţiunii organizate, polițiștii au depistat pe Drumul Național 7A, în comuna Mălaia, trei autoutilitare conduse de trei bărbați din orașul Brezoi, de 46, 25 și 24 de ani, care transportau lemn de foc, specia fag, fără să deţină documente legale de provenienţă.
Conducătorii autoutilitarelor au fost sancţionaţi, fiind dispusă măsura confiscării materialului lemnos, respectiv cantitatea de 4 m3, care a fost predat în custodie lucrătorilor din cadrul ocolului silvic.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, de aproximativ 5.000 lei.
De asemenea a fost reținut și un permis de conducere.
Polițiștii Secției 8 Lăpușata aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe Drumul Județean 676B, în comună, un tânăr de 22 de ani, din comuna Bujoreni, care transporta cu o autoutilitară, două cabaline fără a deține autorizație sanitar-veterinară de transport. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 720 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbal (f) / Olanda, noua campioană mondială

Naționala de handbal feminin a Olandei a devenit, în premieră, campioană mondială, după ce a învins la ultima fază reprezentativa Spaniei, scor...