17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Persoane bănuite de furt depistate de poliţişti

Vâlcea: Persoane bănuite de furt depistate de poliţişti

Polițiști din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat, pe 22 februarie, o femeie în vârstă de 51 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt dintr-o locuință de pe raza orașului Brezoi.
Polițiștii au fost sesizați, pe 2 februarie, de o femeie în vărstă de 82 de ani, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința acesteia și i-ar fi sustras suma de 3000 de lei.
În ciuda puținelor probe existente în dosar, polițiștii au reușit să identifice o femeie, de 51 de ani, din Dolj, bănuită de comiterea faptei.
Femeia , în cauză, ar fi urmărit-o pe bătrână, iar în momentul plecării acesteia de la domiciliu, ar fi escaladat gardul în curtea locuinței și folosind cheia lăsată de bătrână pe prispa casei, sub un prosop, a pătruns în locuință de unde ar fi sustras suma de 3000 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bujoreni și Poliției orașului Călimănești au depistat,la data de 23 februarie a.c., un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt dintr-o locuință, din comuna Bujoreni.
Polițiștii au fost sesizați, pe 22 februarie, de un bărbat din comuna Bujoreni, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în casa părintească, din interiorul căreia ar fi sustras suma de aproximativ 14000 lei.
În urma verificărilor și cercetărilor efectuate, s-a reușit identificarea, într-un timp scurt, a unui bărbat de 42 de ani, din Bujoreni, bănuit de comiterea faptei.
În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost rețiunut pe o perioadă de 24 de ore, iar în data de 24 februarie, în baza unei ordonanțe dispusă de un procuror ,din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
Prejudiciul a fost recuperat parțial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS