26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Prinşi în timp ce încercau să fure patru tone de cărbune

Vâlcea: Prinşi în timp ce încercau să fure patru tone de cărbune

-

Polițiști din cadrul Poliției orașului Berbești, Postului de Poliție comunal Alunu și Postului de Poliție comunal Sinești au depistat în flagrant, pe raza comunei, şase bărbați, în timp ce sustrăgeau cărbune, din albia pârâului Roșia.

La data de 13 februarie, polițiștii aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Alunu au surprins în flagrant 6 bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, din comună, în timp ce sustrăgeau cărbune lignit bloc, din albia pârâului Roșia, proprietatea carierei Miniera Alunu. Bărbații au reușit să sustragă cantitatea de 4.000 kg de cărbune, pe care îl transportau folosind trei atelaje hipo ce se aflau la fața locului. Întreaga cantitate de cărbune a fost predată carierei Miniera Alunu. Pe numele bărbaților a fost întocmit un dosar penal.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.