7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: O fată și un băiat, de 17 și 18 ani, principalii suspecți în cazul omorului bătrânului din Tomșani

Vâlcea: O fată și un băiat, de 17 și 18 ani, principalii suspecți în cazul omorului bătrânului din Tomșani

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate de către polițiști, în cauza privind omorul de la Tomșani din data de 8 februarie, au fost identificate, pe 9 februarie,  două persoane, un băiat și o fată în vârstă de 17 respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați la data de 10 februarie Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă. La aceasta activitate au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului de Acțiuni Speciale, Poliția orașului Horezu și din cadrul Secției de Poliție Rurală Măldărești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Vă reamintim că pe 8 februarie, un bătrân de 80 de ani a fost găsit mort în locuința sa din localitatea vâlceană Tomșani. Oribila descoperire a fost făcută chiar de fiul bătrânului. Acesta prezenta urme de violență la nivelul feței. Deocamdată nu se știe dacă tinerii erau rude cu bătrânul sau care a fost motivul crimei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS