Subofițer ISU reținut pentru trafic de influență
Subofițer ISU reținut pentru trafic de influență

Doi bărbaţi, de 27 şi 32 de ani, implicaţi în încăierarea care a avut loc în timpul petrecerii de botez, într-un local din Râmnicu Vâlcea, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentati parchetului pentru dispunerea unei măsuri. Alţi doi bărbaţi, de 29 şi 36 de ani, au fost arestaţireţinuţi pe 15 ianuarie, i
Vă reamintim că în noaptea de duminică spre luni, 13 spre 14 ianuarie, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi de două persoane, angajaţi ai unui restaurant din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că în localul respectiv, în timpul unei petreceri de botez, a izbucnit un conflict spontan între mai mulţi meseni. Mai mulţi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi au intervenit la faţa locului şi au aplanat conflictul. Din primele date se pare că cele şapte persoane implicate, două femei şi cinci bărbaţi, se cunoşteau, iar conflictul a pornit de la stabilirea darului. Toate cele şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, dar nimeni nu a rămas internat. Se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.