Acasă Local Vâlcea Se circulă în condiţii de iarnă pe şosele din Vâlcea

Se circulă în condiţii de iarnă pe şosele din Vâlcea

-

La nivelul județului Vâlcea au căzut precipitaţii sub forma de ploaie, lapoviţă şi ninsoare iar administratorii reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale au intervenit pentru menţinerea în stare de viabilitate a acestora, iar situația se prezintă astfel:
● Pe drumurile naţionale, partea carosabilă este curată şi umedă, cu excepţia DN 7 A, km 40+000 – 86+601, Voineasa – Limită judeţ Hunedoara şi DN 7 D, km 4+000 – 31+360, Grebleşti – Limită judeţul Argeş, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1 – 2 cm.

Pentru menţinerea în stare de viabilitate a drumurilor naţionale, în ultimele 24 de ore, s-a intervenit cu un număr de 45 utilaje, acţionându-se cu 155 tone material antiderapant.
● Pe reţeaua de drumuri judeţene se circulă în aceleaşi condiţii, RAJDP Vâlcea intervenind în zona Călimăneşti, Horezu, Tătărani şi zona Lădeşti – Bălceşti cu un număr de 21 utilaje specifice, fiind răspândită o cantitate totală de 374 tone material antiderapant (nisip şi sare).
● Pe reţelele de drumuri de interes local se circulă în condiţii de iarnă, autorităţile locale intervenind pentru menţinerea stării de viabilitate a acestora.

La nivelul reţelelor de energie electrică, la această oră nu se înregistrează avarii ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice înregistrate.

ȘTIRI VIDEO GdS