Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat pe raza comunelor Ștefănești și Măldărești, pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește regimul armelor și munițiilor.

Polițiștii au efecuat, ieri, controale la domiciliile deținătorilor de arme și muniții, din comunele Ștefănești și Măldărești. În urma verificărilor efectuate, au fost depistați doi bărbați de 51 și 64 ani, care dețineau fără drept arme letale de vânătoare de calibru 12/2 și 16/2, pe care cei doi nu le-au depus în termenul legal la un armurier autorizat, după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă. Au fost înregistrate două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar cele două arme au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.