11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Bărbatul care şi-a înjunghiat în gât fratele, arestat preventiv

Vâlcea: Bărbatul care şi-a înjunghiat în gât fratele, arestat preventiv

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 6 ianuarie, reţinerea inculpatului Pescovici Ion şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie.
Astăzi, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 ianuarie 2019, în jurul orei 07.00, pe fondul unui conflict spontan dar şi a consumului de alcool, inculpatul l-a lovit pe fratele său, L.C., în vârstă de 35 ani, cu un cuţit în zona gâtului, victima fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.
Potrivit fişei de constatări preliminare s-a stabilit că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 25 – 30 zile timp de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS