Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Grav accident pe DN 7, la Câineni

Vâlcea: Grav accident pe DN 7, la Câineni

-

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN 7, la ieşirea din localitatea Câineni spre Râmnicu Vâlcea, după ce o autocisternă a intrat în coliziune cu un autoturism. Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judeţului Valcea se deplasează la faâa şocului pentru asigurarea masurilor de prevenire şi stingere în cazul producerii unui incendiu. Traficul rutier pe DN 7 este blocat. Din fericire cisterna este goală,sunt scurgeri de carburant din rezervor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.