21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Femeie arestată pentru tentativă de omor după ce i-a dat cu toporul în cap unui tânr de 17 ani

Vâlcea: Femeie arestată pentru tentativă de omor după ce i-a dat cu toporul în cap unui tânr de 17 ani

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 8 noiembrie, reţinerea inculpatei Mărunţelu Elena şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor comis asupra unui membru de familie.
La data de 8 noiembrie, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 7 noiembrie, în timp ce se afla pe uliţa din cătunul Bolovanu de pe raza comunei Racoviţa, judeţul Vâlcea, inculpata l-a agresat fizic pe nepotul său, M.I.B., în vârstă de 17 ani, aplicându-i o lovitură cu tăişul toporului în zona capului, împrejurare în care victimei i-a fost produs un TCC acut deschis cu hemoragie abundentă, necesitând 70-80 zile de îngrijiri medicale, leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa victimei.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS