25.5 C
Craiova
sâmbătă, 25 septembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Femeie arestată pentru tentativă de omor după ce i-a dat cu toporul în cap unui tânr de 17 ani

Vâlcea: Femeie arestată pentru tentativă de omor după ce i-a dat cu toporul în cap unui tânr de 17 ani

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 8 noiembrie, reţinerea inculpatei Mărunţelu Elena şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor comis asupra unui membru de familie.
La data de 8 noiembrie, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 7 noiembrie, în timp ce se afla pe uliţa din cătunul Bolovanu de pe raza comunei Racoviţa, judeţul Vâlcea, inculpata l-a agresat fizic pe nepotul său, M.I.B., în vârstă de 17 ani, aplicându-i o lovitură cu tăişul toporului în zona capului, împrejurare în care victimei i-a fost produs un TCC acut deschis cu hemoragie abundentă, necesitând 70-80 zile de îngrijiri medicale, leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa victimei.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Meci de uitat! Handbaliștii Universității Craiova au luat 48...

Handbaliștii de la Universitatea Craiova nu au prea multe...

ȘTIRI GdS