Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au acționat, azi noapte, pentru stingerea unui incendiu produs la o hala de depozitare baloți în localitatea Sirineasa, sat Slăviești. Pentru stingerea incendiului au acționat un echipaj de pompieri resursa de la G.I Rm Valcea, şi un echipaj de la G.I. Drăgăşani, în sprijinul acestora fiind solicitați și membrii SVSU Băbeni.

În urma incendiului s-au înregistrat următoarele pagube:

  • doi porci  morţi,
  • au ars și s-au degradat: un tractor, o balotieră, o treierătoare, o remorcă, un compressor, un utilaj recoltare porumb, 1500 baloți furaje, 30 tone porumb, 28 de anvelope și jante auto, o cositoare, un atomizor și mai multe aparate de uz goapodăresc, 30 mc scândură,
  • s-a degradat structura din metal și învelitoarea din tablă a depozitului în suprafață de aproximativ 500 mp și două geamuri tâmplărie PVC, precum și patru ferestre tip PVC din componeța locuinței învecinate (ca urmare a temperaturii ridicate degajate de incendiu). Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma aruncării unei țigări aprinse în apropierea furajelor de către o persoană neidentificată.
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.