17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: O ţigară aruncată la întâmplare a provocat un incendiu de proporţii

Vâlcea: O ţigară aruncată la întâmplare a provocat un incendiu de proporţii

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au acționat, azi noapte, pentru stingerea unui incendiu produs la o hala de depozitare baloți în localitatea Sirineasa, sat Slăviești. Pentru stingerea incendiului au acționat un echipaj de pompieri resursa de la G.I Rm Valcea, şi un echipaj de la G.I. Drăgăşani, în sprijinul acestora fiind solicitați și membrii SVSU Băbeni.

În urma incendiului s-au înregistrat următoarele pagube:

  • doi porci  morţi,
  • au ars și s-au degradat: un tractor, o balotieră, o treierătoare, o remorcă, un compressor, un utilaj recoltare porumb, 1500 baloți furaje, 30 tone porumb, 28 de anvelope și jante auto, o cositoare, un atomizor și mai multe aparate de uz goapodăresc, 30 mc scândură,
  • s-a degradat structura din metal și învelitoarea din tablă a depozitului în suprafață de aproximativ 500 mp și două geamuri tâmplărie PVC, precum și patru ferestre tip PVC din componeța locuinței învecinate (ca urmare a temperaturii ridicate degajate de incendiu). Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma aruncării unei țigări aprinse în apropierea furajelor de către o persoană neidentificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS