4.8 C
Craiova
vineri, 16 aprilie, 2021
Știri de ultima oră Local Vâlcea Râmnicu Vâlcea, al cincilea oraș din România care acceptă plata biletelor de transport în comun cu cardul bancar prin intermediul aplicației 24pay

Râmnicu Vâlcea, al cincilea oraș din România care acceptă plata biletelor de transport în comun cu cardul bancar prin intermediul aplicației 24pay

24pay, aplicația pentru telefonul mobil care îți permite să achiți biletele de călătorie cu transportul în comun prin intermediul cardului bancar, este de astăzi, 21 septembrie 2018, disponibilă și în Râmnicu Vâlcea, în urma parteneriatului încheiat între societatea ETA SA și compania PTP Online, dezvoltatorul aplicației.
Astfel, în prezent, aplicația 24pay este disponibilă pentru plata transportului în comun în 5 orașe din România – Arad, Timișoara, Brașov, Iași, Râmnicu Vâlcea, iar în perioada următoare alte 2 orașe vor intra pe harta celor care oferă o modalitate modernă și rapidă de plată a biletelor de transport. De la lansare, în luna martie 2018, și până în prezent, aplicația 24pay a ajuns la peste 30.000 de utilizatori și 60.000 de tranzacții.
Aplicația 24pay nu presupune costuri suplimentare pentru călători și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare inițială a unui card bancar Visa/Mastercard, plățile pentru achiziția biletului  fiind derulate prin soluția de plată cu card oferită de Banca Transilvania.
Titlurile de călătorie pot fi achiziționate prin accesarea secțiunii ”Transport Public” din aplicația 24pay și scanarea codului QR afișat în stații și mijloacele de transport în comun.
Dacă telefonul este echipat cu tehnologia NFC, acesta se va apropia de eticheta cu simbolul NFC. După scanare, utilizatorul va selecta titlul de călătorie dorit. După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea Bilete pentru control.
Utilizatorii transportului în comun din Râmnicu Vâlcea vor putea achiziționa prin intermediul aplicației 24pay următoarele titluri de călătorie:
– Abonament pe toate liniile 1 lună : 100 RON (TVA inclus)
– Abonament pe toate liniile 1 săptămână:  25 RON (TVA inclus)
– Abonament pe toate liniile 2 săptămâni: 50 RON (TVA inclus)
– Abonament pe toate liniile 3 săptămâni:  75 RON (TVA inclus)
– Bilet 1 călătorie Urban – valabilitate 60 minute: 2,5 RON (TVA inclus)
Totodată, prin intermediul aplicației 24pay, persoanele depistate fără titlu de călătorie valabil vor putea achita cuantumul suprataxei de călătorie, în valoare de 55 de lei (TVA inclus).
Prin implementarea soluției 24pay, societățiile de transport în comun le oferă călătorilor variante alternative de plată, în afara programului de lucru și ariei de acoperire a chioșcurilor de bilete, diminuarea costurilor și a riscurilor de gestionare a numerarului, feedback din partea călătorilor prin intermediul secțiunii de sugestii și reclamații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscopul de weekend

BerbecEste bine să te ocupi numai de planurile dumneavoastră...

ȘTIRI GdS

Vâlcea: Înmormântare cu 80 de persoane fără măşti de...

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălcești și Secției 10 de Poliție Rurală Măciuca au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Laloșu...

Autotren în flăcări, pe DN7

Un autotren încărcat cu mașini de spălat a luat foc, în această dimineață, pe DN7 , la circa 11 km de centrul municipiului Râmnicu...

Accident demn de o cascadorie de Hollywood! Autoturismul a...

Accident demn de o cascadorie de Hollywood în județul Vâlcea. Șoferul a plonjat cu mașina vreo 30 de metri, dar a scăpat miraculos.

Vâlcea/Bărbat rănit pe munte, salvat de pompieri

Pompierii din cadrul ISU Vâlcea au intervenit, astăzi, pentru salvarea unui bărbat care a cazut de la o înălțime de aproxomativ patru metri. Accidentul a avut loc în zona montană din apropierea orașului Brezoi.

Persoană transportată la spital în urma unui accident rutier

În această dimineață, o persoană a fost transportată la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier de pe strada Râureni din Râmnicu...

Restricţii de circulaţie pe DN 7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că astăzi sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie pe DN 7, în funcție de condițiile meteo: DN...