Acasă Local Vâlcea Bătrână dispărută de acasă, găsită de poliţie la scurt timp

Bătrână dispărută de acasă, găsită de poliţie la scurt timp

-

Polițiștii vâlceni au efectuat verificări pentru depistarea unei femei de 85 de ani, dispărută de la domiciliul din comuna Budești, la data de 19 septembrie.

Pe 20 septembrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, mama sa, o femeie de 85 de ani, care locuiește în comuna Budești cu nepotul său și familia acestuia, a plecat voluntar de la domiciliu, cu o zi în urmă și nu s-a mai întors. Polițiștii au demarat imediat investigațiile, fiind mobilizată o echipă de căutare alcătuită din polițiști, jandarmi, voluntari din comună, reprezentanți ai Direcției Silvice Vâlcea și pompieri, aceștia efectuând verificări în zonă timp de mai multe ore. Femeia a fost astfel identificată în cursul serii, în comuna Budești, satul Ruda, fiind redată în siguranță familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

9% dintre participanţii la bursă, selectaţi pentru angajare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat astăzi, 18 octombrie 2019, Bursa Locurilor  de  Muncă pentru absolvenţi, eveniment care...

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.