Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Tânăr care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea, prins...

Vâlcea: Tânăr care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea, prins de poliţie

-

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, față de un bărbat din comuna Dăești. La data de 18 septembrie, politiștii au executat un mandat de arestare, față de un tânăr de 26 de ani, condamnat la 4 ani si 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. În fapt, la data de 3 decembrie 2013, cel în cauză, împreună cu încă o persoană, ar fi agresat fizic un alt bărbat, în timp ce se aflau într-un apartament din Râmnicu Vâlcea și l-ar fi împiedicat pe acesta să părăsească imobilul mai multe ore.
Tânărul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.