Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Razie pe drumurile din Zătreni

Vâlcea: Razie pe drumurile din Zătreni

-

Polițiștii Secției 11 Rurală Zătreni au acționat pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite și reducerea riscului rutier. Polițiștii au oprit pentru verificare 35 de autovehicule, aplicând sancțiuni contravenționale la regimul rutier, de aproximativ 5.000 de lei.
Au fost reținute două certificate de înmatriculare, de asemenea, a fost depistat în trafic, un șofer fără permis de conducere, fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.