20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Vâlcea Vâlcea: S-au ales cu dosar penal pentru că le expiraseră permisele de...

Vâlcea: S-au ales cu dosar penal pentru că le expiraseră permisele de port-armă

-

Polițiști din cadrul Biroului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat sâmbătă, 1 septembrie, în Râmnicu Vâlcea și comuna Glăvile, pentru verificarea modului în care deținătorii de arme și muniții respectă prevederile legale. Polițiștii au verificat șase deținători de arme și muniții, fiind constatate încălcări ale prevederilor legale.
Astfel, polițiștii au constatat că doi dintre deținători, un bărbat de 51 de ani, din Glăvile și unul de 55, din Râmnicu Vâlcea, nu au depus armele neletale de autoapărare pe care le dețineau, precum și muniția aferentă, la armurier, în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, conform legii. Au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând să se dispună anularea permiselor de armă în cazul celor doi bărbați.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.