Polițiștii din cadrul Postului de poliție Grădiștea au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, un bărbat cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiști au reținut, ieri, un bărbat de 32 de ani, cercetat pentru conducere fără permis, faptă comisă în comuna Grădiștea. În fapt, la data de 22 iulie a.c., acesta a fost depistat de polițiști, în timp ce se deplasa, la volanul unui autoturism, pe Drumul Județean 676 F, iar în urma verificărilor, s-a constatat ca bărbatul nu deține permis de conducere, fiind înregistrat un dosar penal. Persoana bănuită a fost reținută, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.