Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești și Postului de poliție Berislăvești au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii au efectuat o percheziție în comuna Berislăvești, la domiciliul unui bărbat, bănuit că ar deține muniție letală, fără drept.
La data de 30 iulie, în urma investigațiilor efectuate pe raza comunei, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, persoana bănuită are acasă muniție aferentă armelor letale, fără respectarea prevederilor legale.
A fost înregistrat un dosar penal, iar în urma percheziției dispuse în cadrul acestuia, polițiștii au găsit mai multe cartușe letale, care au fost confiscate, urmând a fi supuse unei expertize.
Cercetările continuă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.