Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Percheziţie la un bărbat bănuit că ar deţine ilegal muniţie letală

Vâlcea: Percheziţie la un bărbat bănuit că ar deţine ilegal muniţie letală

-

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești și Postului de poliție Berislăvești au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii au efectuat o percheziție în comuna Berislăvești, la domiciliul unui bărbat, bănuit că ar deține muniție letală, fără drept.
La data de 30 iulie, în urma investigațiilor efectuate pe raza comunei, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, persoana bănuită are acasă muniție aferentă armelor letale, fără respectarea prevederilor legale.
A fost înregistrat un dosar penal, iar în urma percheziției dispuse în cadrul acestuia, polițiștii au găsit mai multe cartușe letale, care au fost confiscate, urmând a fi supuse unei expertize.
Cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.