Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au acționat, azi noaptea, municipiu, pentru verificarea modului de executare a serviciului de catre agenții de securitate, cunoașterea sarcinilor de serviciu si a modului de intervenție în cazul unui incident în obiectivul păzit.
Polițiștii au verificat 38 de unități asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate de pază, fiind depistați 4 agenți de securitate care desfășurau serviciul în mod necorespunzător, urmând să fie luate măsurile prevăzute de lege.
La una dintre societățile verificate, nu a fost găsit niciun agent de securitate, fiind dispuse verificări în acest sens.
Agenții de securitate verificați au fost reinstruiți cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin precum și cu privire la modul de intervenție și de sesizare în cazul unui eveniment.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.